torstai 26. tammikuuta 2012

Luopumisen tuskaa!

Lempikukkia, tulppaaneja!

Otsikon mukaisesti, harmittaa ja on ikävää luopua toiveista, jotka tälläkertaa kohdistui koiran pentuun.Siitä piti tulla näyttelytähti, mutta valitettavasti toisin kävi. Toinen kives ei vaan suostu laskeutumaan oikeaan paikkaan, joten siitä ei näyttelytähteä tule. Pentu on nätti kun mikä, erittäin hyvä luonne ja kaikki edellytykset tulevaa kotia myöten oli sille, että sillä olisi voinut olla tulevaisuutta koiranäyttelykehissä. Tuo mokoma pallero, ei vaan suostu pysymään siellä missä sen paikka on. Huoh... mutta nyt etsitään sitten hyvää kotia pentuselle, toivottavasti sellainen pian löytyy!


Pennun korva on teipattu sitä varten että se nousee pystyyn!

Riviera Maisonin hurrikaanilyhty

Hurrikaanilyhty ja tulppaanit

Riviera Maisonin Dal Forno uunivuoka

Pääsin kuin pääsinkin käymään Jyväskylässä Sisustus satiinissa, jossa oli muuttomyynti meneillään. Oli hyllyt tyhjentynyt sitten viimenäkemän. Löysin sieltä jotakin mukaanikin, RM:n ravintolamallisen hurrikaani lyhdyn, sekä RM:n Dal Forno uunivuan. Samaa sarjaa josta minulla on 6 kpl pieniä uunivuokia, joissa teen Creme Bruleetä. Olisin halunnut noita hurrikaani lyhtyjä kaksi, mutta niitä ei enempää liikkeestä löytynyt. Onneksi niitä saa myöhemmin lisää. 
Shoppailua on tullut harrastettua ihan olan takaa, löysin kuin löysinkin talvikengät, kiilapohjaiset, jotka ei ole liukkaat ja on vähän korkoakin. Ne oli vielä -50% alessa, joten sopivat kukkarollekkin mainiosti. Ja kuin ihmeen kaupalla, ainoa pari joka oli ko. kenkiä jäljellä, sattui olemaan oikeaa kokoa.


Poistokorista bongasin sisustushärpäkkeitä, 2-5 e kappalehintaan, moni niistä sellaisia, jotka olisin ostanut jos ne olisi ollut valkeita, mutta nyt ne oli niin edullisia, että ajattelin maalata ne itse valkoiseksi sopivan hetken tullen.

Joskus onnistaa ja löytää poisto korista monia juttuja joita olisi halunnut joskus ostaa, mutta ei ole raaskinut...

 Tammikuu on jo taittunut kuun loppua kohti, pian alkaa aurinko lämmitellä hankia ja tulvahtaa kevään odotus ilmoille. Ystävänpäivä, laskiainen.. nekin tietää paljon puuhaa arjen pyörteeseen, kortteja, parhaalle ystille pieni paketti ja pullien leivontaa, hillosta tahmaisia lasten sormen jälkiä.


Kissat luvattomissa paikoissa. Vahtaavat lintulaudan vieraita.Pitäisi saada pieni remontti kärpäsen purema, että saisi aikaiseksi aloitettua tv/pelihuoneen remontin. Se tuntuu tällähetkellä todella suurelle remontille, koska se koskaa kaikkia huoneen pintoja, sähkötöitä ja vaikka mitä. Eniten tietysti odottaa sitä hetkeä kun huoneen saa sisustella ja vihdoin valmiiksi, mutta siihen on pitkä matka.

Pikkuruisen kotitoimistomme olen jo puoleen väliin saanut remontoitua. Kotitoimistossa on 5 hyllyä molemmissa laidoissa ja toisella laidalla on miehen tietokone, näyttö, tulostin yms. ja siellä säilytellään myös
meidän perheen mappeja ja paperihässäkkää. En ole jaksanut raivata tietokonetta, miljoonine johtoineen vielä tieltä pois, joten sen puoleinen osuus on tekemättä, ts. seinän maalaus ja hyllyjen maalaus. Laitan kuvia tänne jahka homma valmistuu... jos sekään ikinä valmistuu!!!

Voimia kaikille, rämmitään tämä tammikuu loppuun, että helmikuussa voidaan alkaa odottaa jo kevättä...jakselkaa!

1 kommentti:

  1. Kaunis pentu se oli, mutta elämä jatkuu. :)
    Ihana blogi!

    T. Emmi ja Sakke

    VastaaPoista