tiistai 10. tammikuuta 2012

Arki alkoi...

Jouluherkkujen jälkeen piti kevennellä ruokavaliota, mm. mozarella oliivi salaatilla.


Niin se arjen pakerrus taas alkoi. Lapset pitää herätellä aamusella kouluun, voi miten se uni maistuisikaan nyt niin makealta, kun joululoman yöt sai nukkua sen minkä malttoi. Lasten harrastelut astui kuvaan myös, sekä koulun liikuntatunnit saa monet äidit tekemään penkojaisia kotona, jos niitä ei jo aiemmin tänä talvena ole tarvinnut tehdä. Nimittäin lasten luistimet ja sukset...vanhimman lapsen monot oli jäänyt pieneksi ja niitäkös sitten piti kiireellä lähteä ostamaan. Ensin kiersin kirpparit, ei tulosta. Sitten marketit...pahaksi onneksi suksissa sitten semmoiset siteet joihin kävikin vain tietynlaiset monot, ei siis tavalliset kärkimonot. Hikipäässä niitä hyllyistä kaiveltiin, kunnes ystävällinen myyjä huomasi ahdinkoni ja auttoi löytämään sopivan koon. Hurjan kalliitakin mokomat ovat, monojen oikealla hinnalla olisi melkein saanut kokonaisen suksipaketin!! Onneksi ne oli kuitenkin alessa ja sain ne 59 e:lla, kun monojen oikea hinta oli 130e!!! 


Joulukukkien jälkeen halajaa mieli jotakin vaaleanpunaista ja keväistä!!!

Kynttilöitä poltetaan silti, vaikka niitä poltettiin lukematon määrä joulunkin aikaan...

Suunnitelmia olisi aloittaa kellarikerroksessa olevan "vihreän" huoneen remontti, lattia, katto ja seinät.
Huoneen tuleva käyttötarkoitus olisi vierashuone / peli ja tv-huone. Tila ei ole kovin iso ja hommaa on
ihan hirveästi. Suunnitelmia on väännetty paperille asti, mutta ei ole puusta pitkälle vielä päästy. Nimittäin huone pitäisi tyhjentää, siellä on talvisäilytyksessä kesävaatteita ja kenkiä sekä liinavaatekaappi ja kaikkea joutavaa ja osa melkolailla sikinsokin. Mihinkä nämä siirtäisin? Haluaisin arjen pyörivät remontista huolimatta
melkolailla normaalisti, joten tavara röykkiön siirtäminen muualle kuin varastoon on nyt ylitsepääsemätön homma. Alkuun vain ei tunnu pääsevän. Ja yritän lohduttautua ajatuksella, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!!! Lupaan kuitenkin päivittää tilannetta remontista tänne blogiin, kunhan se nytkähtää vähänkin eteenpäin, muulla kuin suunnittelun asteella!!! Mukavaa arkea kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti