tiistai 3. tammikuuta 2012

Joulu meni ja Vuosi 2012 tuli!!!

Joulun pyhät vilahti, kotosalla ja perheenparissa. Ystäviä kylässä ja koiran pentujen katsojia. Koiran pennut vie kyllä aimoajan päivästä. Pentuhuoneen lattialle kun erehtyy istahtamaan ja kaikki pennut kiipeää syliin paijattavaksi, aika kuluu siivillä. Tunti jos toinenkin vilahtaa niiden kanssa puuhatessa.
Moni muu homma onkin kotona jäänyt vähän vähemmälle. Sisustelut on ollut lähinnä joulukoristeiden kanssa puuhastelua sinne ja tänne, erilaisten asetelmien tekemistä.  Nyt kun on Uusi vuosi 2012:kin laitettu alulle, tulee tarve päästä kaikesta jouluisesta ja punaisesta pois. Kuusikin on jo takaisin paketissa ja valmiina odottamaan seuraavaa joulua.
Uutta vuotta vietettiin meillä ihan perheen kesken kotona, tosin kävimme kylällä katsomassa perinteisen ilotulituksen lapsille, se oli taas kerran hieno. Syötiin hyvää ruokaa ja muutama lasillinen viiniä. Omat raketit poksuteltiin ilmoille omassa pihassa. Vuosi vaihtui siis rauhallisissa merkeissä.

Amaryllis kukki kauniisti

Joulupöydän kattausta

Joulupöydän kattausta
Nyt kotia on riisuttu punaisesta, on alkanut mieleen tulla muut värit... ehkä jotain heleää. Katsotaan mitä keksitään. Keittiön ja olohuoneen kattolamput pitäisi uusia. Olen jo keittiöön lampun valinnut, olohuoneen lamppu on mietinnässä. Jotain kiiltävää ja valkoista on jokatapauksessa luvassa. 

Vihdoin on satanut uudelleen lunta, kovat tuulet on pätkinyt sähköjä tiheään. Onneksi meillä on vuolukivinen leivinuuni joka pitää kodin lämpöisenä. Pitkiä kuitenkin ovat ne hetket kun sähkö on poikki. Vaikkakin, siinä on hyvätkin puolensa. Lapset  innostuu pelailemaan lautapelejä ja pois tv:n ääreltä. 
Pakkasiakin on luvassa, hyrr... mitenkähän tässä tarkenee, kun nyt jo -5 asteen pakkaset tuntuu toosi kylmälle. Pakkasista huolimatta toivotan kaikille Onnellisempaa uutta vuotta!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti