torstai 21. helmikuuta 2013

Brownies!


        Kaupasta kannoin vaihteeksi vaaleanpunaisia ruusuja.
   Tökkäsin ne Amanda-B:n kynttilä vaasiin kun ei mulla
ole varsinaista ruusumaljakkoa.
Kivat ne on tuossakin.
Lainasin kirjastosta ison pinon sisustuskirjoja,
yllätyin viime syksynä, miten hyvä
valikoima kirjastossa on ko. kirjoja.
Ilona Pietiläisen Willa Sukkakin löytyi sieltä,
se on tullut tavattua kannesta toiseen ja takaperin.
                              
Paistelin eilen myös suklaabrowniesit,
en ole tainnut koskaan tänne mitään reseptejä laittaa
ja tämäkin on muunneltu resepti leivonta kirjan ohjeesta,
siihem mallliin mitä meiltä sattui kaapista sillähetkellä löytymään.

Choco brownies:

115g marg
100g tummaa suklaata
150g maapähkinöitä rouhittuna
2 munaa
115 g sokeria
115 g jauhoja
1,5 tl leivinjauhetta.

Sulata suklaa astiassa vesihauteessa (tai varovasti mikrossa),
lisää margariini ja maapähkinät ( muutkin pähkinät käy) siihen
Vatkaa munat ja sokeri,
lisää suklaa-pähkinä seos ja
sitten jauhot.
Laita neliömäiseen vuokaan.
Kaksinkertainen annos riittää uunipellilliseen.
Uuniin 180-asteeseen, noin 30 min.
Älä kuitenkaan anna kuivua, anna jäädä hieman kosteaksi keskeltä
vähempi aika riittää jos on kiertoilmauuni.
Anna jäähtyä ja paloittele.

Ja, eikun kuuma kahvikuppi käteen ja nauttimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti