sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Sisustusremppaa alakerran wc:hen ja semmosta...

Alkusyksystä väkerrystä, heinäseipäistä tehty suorakaiteen muotoinen, johon päälle metalliverkkoa ja ympärille valot. 

Kesällä tämän päälle voi laittaa kukan tms. Mutta tämä on ihan kiva lamppuna pergolassa lankkupöydän päällä.Kuva jo sisustetusta alakerran wc:stä, jossa kukaan ei tahtonut käydä, kun se oli sellainen koppi.

Maalasin katon valkoiseksi ja listotin. 
Uusi taso puusta, joka on maalattu ja upotettu allas siihen, vanhasta kirppislöydöstä verhoa tason eteen ja  alle roskakori sun muut tykötarpeet pois näkyviltä. Tällähetkellä siellä vallitsee turkoosi väri, valkoisen kaverina, kun seinän kaakeli boordissa on vähän sinistä, joten se sopi hyvin. ( kuva on harmaa valkoinen, mutta alla olevassa kuvassa näkyy väritkin).
Naulakkoa ja saippuatelinettä seinään ja kynttilää...kiva tuli. Ainakin omasta mielestä... tosin haluaisin tuonne takaseinälle pöntön taakse hyllyn, ihan valkoisen. Sopivia hyllynkannattimia ei paikkakuntamme kaupoista löytynyt, joten odotellaan varmaan sitä hyllyä vielä vähän...Ihan viihtyisä jopa....omasta mielestäni ainakin... entä sinun?


Tässä kuva wc:stä ennen tuunausta, peilikin vaihtui, entinen oli vähän onnettoman pieni ja vaatimaton. Tila kaipasi vähän prameampaa peliä, jossa on kunnon kehykset.


Siinäpä viimeisimmät, lasten syysloma on ihan lopussa. Mitään ei kummempia tehty, vietettiin ihan kotoilua ja tulipahan huilattua, ainakin lasten. Itsestä ei niin tiedä, hulinaa ja huisketta riitti, joten piilouduin alakertaan tekemään tätä sisustus remppaa  wc:hen,... siis hetki hiljaisuutta ja rauhaa!!! Vaikka edes wc:ssä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti