sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kuvia sieltä sun täältä...

 Löysin kaupasta tällaisen pienen naulakon, jossa on sinkkinen tausta,
olin jo jonkin aikaa yrittänyt löytää sopivaa sabluunaa, jolla painaa keittiön ja olkkarin rullalaskosverhoihin jotain...painoin tämän tekstin.

 Keittiön verhoon painoin valkoisella, olohuoneen valkoisiin pellavaverhoihin painoin harmaalla. Ihan kivat, vaikkakin teksti olisi voinut olla suuremmalla. Mutta tulipahan niihin "jotakin".
 Olohuoneen sivupöydälle kokosin kirppareilta ostetuista kynttilänjaloista ja metallivadista asetelman.
 Alkuillan hämärässä se näytti niin kauniilta, mutta on hivenen pahassa paikassa nuo kynttilät, joten niitä tulee harvoin polteltua. Luulen että joudun tämän asetelman siirtämään vaikka keittiön vuolukivileivinuunin päälle.
 Viikolla liimasin yläkertaan menevän rappukäytävän seinään kellon kaveriksi tarratekstin, se oli vähän yksinäinen kellon kanssa, joten tein tällaisen kuva kollaasin lasten valokuvista, tulostin kaikki mustavalkeina. Vielä muutama kehys ja kuva puuttuu, niin seinä on valmis, Kunhan löydän taas kaupasta kivoja kehyksiä, lisään kuvia sitten. Menisihän tuolla seassa joku valkoinenkin kehys... tavallaan en pidä mustasta sisustuksessa, mutta minuun on nyt iskenyt pieni musta kärpänen... ;)

Nyt kuvia katsellesa tuo kellokin voisi olla suurempi...vai mitä? 
Keittiöstä, muna- ja sipulikori ja muuta pientä härpäkettä. Meidän perhehän on ihan omavarainen kananmunien suhteen. Meillä on kukko ja 4 kanaa, kanat munivat omiin tarpeisiin sopivasti. Ankoilta tulee myös munia, joita olen käyttänyt leivontaan. Itse en pidä ankkojen munien mausta, mutta leivonnassa ne ovat oikein käypäsiä. Niin meillähän on isoja valkeita oranssinokkaisia ankkoja, poika ja tyttö ankka ja niiden poikanen joka on tyttö, jonka hautoi pikkuruinen kanaemo. Tämä poikanen on jo aikuisen kokoinen, luulee olevansa kana tai joku muu, kasvoi nimittäin olohuoneessamme hamsterin häkissä,
kunnes pärjäsi kanojen matkassa pihalla. Joten se on leimautunut vahvasti ihmisiin, tuleekin pihalla viereen seurustelemaan ja juttelee takaisin innokkaasti, on ihan sylissäkin pidettävä kaveri.

Siinäpä vähän kuvia taasen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti